haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

HOE WAS JOU KERST???

op 29 december 2015

Als je vraagt in je omgeving wat men met kerst heeft gedaan dan krijg je bijna altijd, wat zeg ik, altijd hetzelfde antwoord. En als je het aan mij zou vragen krijg je dit antwoord…

Kerstavond
Bij thuiskomst had ik nog een left over van de dag daarvoor, pasta met gehakt, spinazie en boursin, en een chocolade toetje na, jammie 😋 Vriendin M appte of ik een wijntje kwam drinken bij een vriendin van haar. Zo gezegd zo gedaan. Daar heb ik een fles wijn en bord ‘kapsalon’ (gebakken aardappeltjes, shoarma, salade en gesmolten kaas) genuttigd en rolde tonnetje rond en lichtelijk aangeschoten voldaan mijn bed in.

image

1ste kerstdag
Mijn dag starte met vrijwilligerswerk bij de oudjes. We hadden de tafels mooi gedekt met een heerlijk ontbijt bestaande uit luxe mini broodjes, croissants, suikerbrood, krentebrood, chocolade, cake en kerstkransjes. Daar heb ik 1 croissant, cake, chocolade, 2 mini broodjes en suikerbrood genuttigd en rolde s’middags om een uurtje of half 3 tonnetje rond op de bank om een lekker dutje te doen. s’Avonds sushi gegeten met een vriendin L. Later op de avond schoven vriendin H en D aan en hebben we lekker gesnaaid van de chips, nootjes, chocolade, snoep, kip en ceverlaatworst. En niet te vergeten de flessen wijn die we genuttigd hebben. Tonnetje rond en lichtelijk aangeschoten rolde ik voldaan mijn bed in.

image

2e kerstdag
Ontbijt op bed. Luxe afbakbroodjes met ham en kaas uit de oven. (En nee, geen kerel die dat voor mij heeft gemaakt maar ik zelf) s’Middags wat gesnaaid van wat er over was gebleven van de dag ervoor. (niet veel) s’Avonds kaasfonduen bij een vriendin.(Wat we binnen 20 minuten naar binnen hadden geschoven) en niet te vergeten de wijn. Tonnetje rond en voldaan rolde ik voldaan mijn bed in.

image

Dus op de vraag; Wat heb ik gedaan met kerst??? Vreten en Zuipen!!! Mijn God! Zeker 3 kilo zwaarder en een bijna alcohol verslaving! Maar ach, het is december en dan mag het… nog 3 dagen te gaan…..pffffff 😩


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: