haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

BABYSITTEN OP MARV

op 28 augustus 2015

Vriendin L ging een weekje weg en had een logeer adresje nodig voor haar kind, Marv. Even voor de duidelijkheid; Marv is een kat. Een kat met 3 poten. Dat deert hem niet want hij klimt en klautert en sjeest net zo hard door het huis als iedere andere kat met 4 poten.

  
Ik ben geen katten gewend. Ben ook meer een liefhebber van honden. Denk bij katten ook vaak: Ieeeeuuuuwwww die kattenbak of die haarballen die ze uitkotsen. Of dat ze in de gordijnen gaan hangen of alles onder pissen, gatver! Maar ik durfde het wel aan met Marv, dus zo gezegd zo gedaan.

Ik moet bekennen, ik ben helemaal om! Geen kind aan gehad. Geen haarbal gezien. Pissen deed hij netjes in de kattenbak die overigens niet stonk. En in de gordijnen heb ik Marv niet zien hangen. Maar bovenal was Marv zo grappig en zo lief! En zo knap! Ik wilde hem eigenlijk niet in de slaapkamer maar de eerste ochtend stond hij zo schattig te miauwen voor mijn slaapkamerdeur dat ik hem toch maar binnen heb gelaten. Ik ben zo niet concequent!

  
Woensdagavond heeft vriendin L haar kind weer opgehaald. Even dacht ik: Ik laat je mooi niet binnen en hou de kat. Ik mis hem toch wel een beetje. Het is ineens toch best stil in huis….


2 responses to “BABYSITTEN OP MARV

  1. Little Miss Vixen schreef:

    Tijd voor een eigen kat 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Nouks schreef:

    Ahhhh nice!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: