haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

WITTE LEGGING

op 19 mei 2015

Onlangs heb ik het dieptepunt van mijn fashion carrière beleefd! In onze collectie werd de witte (3 kwart) legging geïntroduceerd. OMG! Zijn er echt mensen die dat leuk en hip vinden?!? Ja dus…. en geloof mij, juist de vrouw met een maatje meer vind de witte legging een goede basic onder een jurk, jeansrokje of tuniek.

FB_IMG_1432066349262

Als ik iets de fashionflater van de eeuw vind dan is het wel de witte legging! Niemand, maar dan ook bij niemand flatteert de witte legging. Alles zie je er in. Klots knieën, cellulitis en camel toe’s worden ten toon gespreid in het straatbeeld waar ik aan bloot word gesteld. it’s awfull! Er is zelf een Facebookpagina: Stop De Witte (3 kwart) Legging Nu!  Uiteraard heb ik deze geliked!

Maar ja, zo professioneel  als ik ben verkoop ik toch de witte legging. Aan de klant met een maatje meer onder een jurkje, een jeansrokje of tuniek. En wie ben ik om er wat van te zeggen als ze het zelf geweldig vind staan? Maar met pijn in mijn hart hoor. Ik gruwel er van. Het liefst zou ik willen zeggen tegen iedereen die een witte (3 kwart) legging heeft: burn dat ding! De fik d’r in! Of maak er een poetsdoek van!

foto-4

(De foto hierboven schetst het beeld van een klant die niet herkenbaar in beeld wilde hoe hysterisch blij ze is met haar nieuwe witte 3 kwart legging) 😂😂😂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: