haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

OPENINGSZINNEN

op 13 november 2014

Voor alle mensen die niet vertrouwen op hun eigen conversatietechnieken, heeft Badoo een onderzoek verricht. Ze hebben flirtgesprekken geanalyseerd en de openingszinnen die het beste werkten. Nederlandse vrouwen smelten voor een compliment. En dan het liefst over hun oren. Ja, je leest het goed, de oren!

Ik heb nog nooit een compliment mogen ontvangen over mijn oren. Wel over mijn haar. Bijvoorbeeld van Dwight: Leuke bos krullen heb je. Of van Malik: Nice Curls. Of van Carl: Mooie krullenbol echt mooi. En over mijn ogen. Richard chat: Hoi hoi leuk hoor en heerlijk blauwe oogjes top. Of Roald: Wow, wat een mooie ogen. En Peter: Beautiful blue eyes. Ik word er niet warm of koud van. Ik vind het vooral niet heel origineel. Maar ja, nou heeft ook nog niemand mij gecomplimenteerd over mijn oren, ha!

13600_boem119-met-dat-rare-haar

De allerergsten zijn de mannen die uit ongeduld na een paar uur dat je niet heb gereageerd op hun bericht nog wat gaan sturen. Zoals Marcel: Hallo heb je zin om gezellig te chatten? Vier uur later: Waarom zeg je niks? (Misschien omdat ik jou lelijk vind?!?) Of Vrijgezellig: Wat ben jij een leuke vrouw zeg! Zin om te chatten met mij? Acht uur later: Waarom geen contact met elkaar, is er ergens een blokkade? (Gaan we hier nu de psych uithangen of zo?!?) En Roy: Hoi, leer je graag kennen..hoor ik van je? De volgende dag: Wel gelezen en gespiekt maar geen reactie? Ben je verlegen of heb je kapsones? ( Roy met Wehkamphoofd heeft een open relatie met een fake foto op zijn profiel OMG!)

96204openingszin

En dan heb ik het nog niet eens over de oneerbare voorstellen die gedaan worden! Fer vraagt: Ben jij ook zo geil? (OMG) of Jesse: Zou ik jou eens oraal mogen bevredigen? ( Doe is ff normaal heej mongool!) Ranzigheid ten top! Bah! En ik zit ook niet te wachten op: Mmmmmm lekker geil bekkie heb jij. (Gatver) Of: Zacht kusje in je nek….(iiiiieeeeeuuuuuwwwww) En: Goedemorgen stralende sunshine. (Kots) What is wrong with you guys??? Ik wil een compliment over mijn schattige oortjes! Mijn lieve  oorlelletjes! En ik smelt voor je! 😂😂😂lol!

Advertenties

3 responses to “OPENINGSZINNEN

  1. sofieropmezelf schreef:

    Gelijk heb je. Ik ben het ook zat dat ik telkens gecomplimenteerd word over mijn humor en gevatte opmerkingen. Of omdat ik brains genoeg heb voor een discussie op niveau. (Yeah right 😃) Hoogste tijd dat ik iets leuks hoor over mijn oren!

    Like

  2. Mariska schreef:

    Haha herkenbaar. Daarom voor mij geen Badoo en Tinder meer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: