haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

VERDWAALD IN EIGEN STAD

op 15 september 2014

Er word beweerd dat vrouwen geen richtingsgevoel hebben. Ik moet bekennen dat ik volledig voldoe aan dit vooroordeel. Ik heb echt totaal geen richtingsgevoel! Draai mij een paar keer in de rondte en ik ben de weg kwijt. Als ik aan het shoppen ben en ik stap een winkel uit, ga ik meestal terug naar waar ik vandaan kwam terwijl ik de andere kant op moet. Fiets ik naar een vriendin waar ik al een paar keer ben geweest, presteer ik het nog om verkeerd te fietsen.

Nu heb ik op mijn iPhone de app google maps. Dat is verdomd handig voor iemand als ik die nooit de weg kan vinden of niet onthoud waar ik al eens ben geweest. Je toetst het adres in waar je zijn moet, google maps berekend de snelste fietsroute, een mevrouw verteld wanneer je linksaf, rechtsaf of rechtdoor moet, hoe moeilijk kan dat zijn??? Één nadeeltje, je iPhone de hele weg in je hand houden is niet zo handig in verband met nood stoppen en remmen.

richtingsgevoel

Zo ook vandaag ging ik op mijn fiets naar het ziekenhuis. Dat lukte nog wel zonder google maps. Vanuit daar had ik mijn google maps ingesteld om naar een winkelcentrum te fietsen buiten de stad. So far so good. Vanuit het winkelcentrum had ik google maps ingesteld richting huis. En toen ging het ergens mis. Waar ik een kwartiertje over zou fietsen duurde al met al een uur! Een uur ja! Ik werd van kassie naar de muur gestuurd, moest omkeren, er werd een nieuwe route berekend, OMG I WAS LOST!!!

En dit is niet de eerste keer hé! Ik presteer het werkelijk waar met google maps op mijn iPhone om te verdwalen!!! Dus ik beken, ik heb een beperking, ik heb geen richtingsgevoel what so ever..

Advertenties

2 responses to “VERDWAALD IN EIGEN STAD

  1. sofieropmezelf schreef:

    Erg he, als de technologie bestaat en ons toch niet helpt! 🙂 Ik heb zo’n houdertje voor op mijn fietsstuur; handenvrij én de iPhone blijft in de goede riching staan. Alleen, ik fiets eigenlijk niet graag genoeg om er afstanden mee af te leggen waarvoor ik de maps zou nodig hebben 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: