haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

BUUF

op 14 augustus 2014

Ik woonde al ruim een jaar hier toen ik buuf ontmoette op een feestje via een gezamelijke vriend. We kwamen elkaar af en toe tegen. Maakten eens een praatje. Twee weken terug vroeg buuf mij via een Facebook bericht of ik zin had om een keertje te komen eten bij haar. Zo gezegd, zo gedaan.

Gisteravond rond een uurtje of zeven liep ik met een fles wijn naar buuf. We wonen allebei 1 hoog, schuin tegenover elkaar. We kijken bij wijze van spreken bij elkaar naar binnen. Leuk om ook eens te zien hoe ze woont (super leuk) en om vanuit haar huis mijn huis te zien.

Hey-Buuf-logo-square-colors

We aten en we dronken wijn ( een hele fles ieder) πŸ™‚ En we kletsten over van alles en nog wat. Over hoe we in Deventer waren beland. Over ons werk. Over haar Tinder ervaringen. En vooral over mannen. Over de hopeloze man. Over de moeder theresa die we uithangen bij die hopeloze hulpbehoevende mannen. En hoe we dat voor eens en altijd niet meer willen, en hoe we het nu heel anders aan gaan pakken! Ha! Wat een feest van herkenning! En wat hebben we ook gelachen!

Rond twaalf uur liep ik al wankelend licht aangeschoten naar huis. Ik lag in bed en dacht enigsinds bedwelmd van de wijn: Wat een onwijs gezellige avond! Heerlijk gegeten, gedronken en gekletst! En wat een leuke buuf heb ik πŸ™‚ Zeker voor herhaling vatbaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: