haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

VERHUIZEN

op 4 augustus 2014

Ik ben in mijn leven heel vaak verhuisd. Van mijn ouderlijk huis gaan samenwonen aan de Vilderveenseweg. Samen met mijn toemalige partner verhuist naar de Bachlaan. Toen de relatie uitging ging ik verhuizen naar een kippehok aan de Noetselestraat. Een zomerhuisje wat vroeger echt een kippenhok was ;-). Dit was allemaal in mijn geboortedorp Nijverdal.

Ik kreeg een nieuwe relatie en verhuisde naar Apeldoorn. Een appartement aan de Kooikersdreef. Vanuit daar kochten we een chalet en verhuisden naar Beekbergen. Toen deze relatie uitging verhuisde ik naar Deventer naar een appartement aan de Smedenstraat. Dat was geen fijn huis en aangezien ik bedacht had richting Amsterdam te willen verhuizen ben ik even bij een vriendin gaan wonen, ook in Deventer. Zij kreeg een vriend en ik was te veel dus verhuisde ik naar Apeldoorn naar een kamer.

Mijn plan om richting Amsterdam te gaan werd werkelijkheid. Ik kocht een huis in Zaandam. Helaas een ‘kat in de zak’ want de fundering bleek niet goed achteraf. Ik verkocht mijn huis aan de gemeente en kreeg urgentie, ook voor Amsterdam. Al snel vond ik een mooi appartement aan de Lepelstraat in Amsterdam.

favorite place

Na een aantal jaren besloot ik terug te gaan naar het oosten van het land. Ik ging bij een vriendin wonen in Deventer om vanuit daar een appartement te zoeken. Dat ging niet zo lekker aangezien zij een gestoorde bordeliner is, wat ik niet wist anders had ik me wel 2 keer bedacht. Ik moest a la minuut iets hebben en kwam op een kamer terecht in Posterenk op all places. Na een half jaar op dat hok van 4 bij 4 te hebben gewoond,  kreeg ik dit appartement waar ik nu woon in de binnenstad van Deventer.

Je zou bijna kunnen zeggen dat verhuizen een soort van hobby is. Not! Ik kan het wel heel goed. Draai mijn hand er niet voor om 😉 In november woon ik al weer 2 jaar in dit appartement. Heb me ook maar eens voorgenomen hier te blijven en van dit huis een thuis te maken. Me eens te settelen. En dat gaat me aardig goed af! Casa dreeeeeeeeee it is ♥

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: