haveaniceday2u

life, love, friends, familie, fun

COMPLIMENT

op 27 juli 2014

Vandaag was een mooie zomerse dag. Zo’n dag om lekker chill met mijn vriendinnen op een terrasje neer te strijken met een heerlijk glas wijn! Ik woon in het centrum van de stad en liep richting het terras. Een mevrouw die ik wel ken van zien zag ik voor haar winkeltje staan om daar naar binnen te gaan. Ik loop haar tegemoet en glimlach een zeg gedag. Ze glimlacht en zegt: ik zie jou wel vaker langs lopen en ik vind dat jij er altijd goed uit ziet. Het is ook jou houding, hoe je loopt, staat, recht op, heel mooi! Ik zeg: dank je wel, wat leuk dat je dat zegt!

Nadat we heerlijk op het terras hadden gezeten onder het genot van een wijntje in de brandende zon liep ik samen met een vriendin terug naar huis. Onderweg kwam ik een kennis tegen. We begroeten elkaar en ze zegt: wat zie je er goed uit! Ik zeg: dank je wel, jij ook!

image

Een compliment is een gebaar naar een ander, of naar jezelf toe. Je kunt er door groeien en bloeien en je voelt je trots. Het voelt zo goed en lekker! Het is echt een boost voor je zelfvertrouwen of voor die ander! Ik zelf geef wel complimenten maar ik vind dat ik dat nog veel meer mag doen. Ook mensen die je helemaal niet kent of alleen van zien, gedag zeggen of vriendelijk glimlachend toe knikken ga ik vaker doen. Want je weet wat ze zeggen, wat je geeft krijg je terug! Amen 🙂

Advertenties

2 responses to “COMPLIMENT

  1. sofieropmezelf schreef:

    Groot gelijk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: